Home Framgångskultur Kom på banan efter semestern

Kom på banan efter semestern

by Emma Björkman
En bra semester kan göra underverk för ditt välmående, men också för ditt arbete eftersom du får chans att komma tillbaka utvilad och fräsch och det kan göra dig mer produktiv och öka kvalitén på ditt arbete! Men så kommer augusti och återkomsten närmar sig. Hur ska man göra nu? Vilken dag är det ens och hur vad det nu man knöt skorna?

EFTER SEMESTERN

Vik lite tid

För att gå igenom inkorgen av email, göra en prioordning så du kan ta tag i de viktigaste sakerna först. Det kommer att ge dig en bra start inför resten av året och hjälper mot stressen.

Läs mer om hur du planerar din tid HÄR

Lämna kvar ditt frånvaromeddelande på mailen

Under de första dagarna tillbaka på kontoret, för att få lite luft att hinna ikapp och för att de som hör av sig inte ska vänta sig svar omgående.

Fortsätt med dina avkopplande aktiviteter

Om du kommit på att trädgårdsarbete gör dig avkopplad, eller om du hittat en bra bok. Fortsätt med det som gjort dig avkopplad under semestern så kommer du hålla stressen borta.

Lockas INTE att jobba sent

För att kompensera för din semestertid. Håll vanliga kontorstider för att undvika utbrändhet eller för att håll tidigare stressande mönster borta.

Du kanske också gillar:

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More