Home På kontoret På Skrivbordet

På Skrivbordet

by Emma Björkman
Hur ser ditt skrivbord ut? Vissa gillar att ha ordning och reda på skrivbordet, med särskilt avsedda platser för pennor, block och post-its och andra trivs i ett kreativt kaos eller bygger berg av papper, tidningar, sladdar och halvätna smörgåsar. Vi har scannat av internet för att hitta de bästa sätten att organisera sin arbetsplats, vilken kategori man än tillhör.

Världsmästare på förvaring är väl ändå det svenskaste vi har i Sverige- IKEA. En bra grej att addera på själva skrivbordet är ju just en hurts av något slag, t ex som denna ”Summera” från IKEA,  där det är lätt att stoppa undan sånt som inte behöver ligga framme.

Det är också lättare att hålla ordning i stängda lådor!

Om du sitter i landskap kan det vara en fördel att förvaringslösningarna är ganska lika över hela landskapet. Det finns en uppsjö av skrivbordsartiklar i plexiglas och det gör det till ett bra material att välja. Då kan alla hitta produkter efter sina behov, men det mesta ser ganska lika ut ändå! Bilden ovan kommer från Cb2 som har enormt många bra kontorslösningar, men även varumärket Muji, som finns på Åhléns har superbra lösningar i plexi!

On du är den pyssliga typen finns en uppsjö av ”DIY-bloggar”. Ovan är ett exempel på en enkel med genialisk konstruktion från The Merrythought som lyckats förena nytta med nöje på ett föredömligt sätt. Passar ju även det lilla skrivbordet eller arbetsplatsen hemma.

Utan att skapa väggar i landskapet eller på skrivbordet så kan det ibland vara bra att få fram olika nivåer för att underlätta förvaringen. Den här lösningen från Containerstore bara älskar vi! Med den här lilla genialiska hyllan kan vi skapa ytor mitt på skrivbordet och få undan småplock.

När det gäller förvaring halkar vi ju alltid tillbaka till den stora Svenska möbeljätten. De har skapat ett snyggt kontorskoncept som är enhetligt, stilrent och i vanlig ordning prisvärt! Förvaringsserien Kvissle fyller de flesta vanliga kontorsbehov.

Har du fullt med påbörjade anteckningsblock i en hög på skrivbordet, eller ligger det en massa lösa pappersark med fragment av information på? Jepp, vi med! Därför blev habegäret enormt starkt när den här gobiten dök upp i instagramflödet. ReMarkable är en skrivplatta som helt härmat pappret i sitt uttryck, men som fungerar helt digitalt. Klimatsmart och en sömlös brygga mellan det analoga och det digitala!

Det här med sladdar är ju en saga för sig, de är överallt och ändå ingenstans när man väl behöver dem. En smidig laddstation för alla dina devices som ständigt kan stå på skrivbordet redo för dig när du behöver den. En riktig pangidé! Den här snygga kommer från Bluelounge som också har flera bra lösningar för dina tech-prylar!

Du kanske också gillar:

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More