Home Karriär Energiknippe med sinne för ordning och reda

Energiknippe med sinne för ordning och reda

by CAPE Media

Sales Admin på CAPE media AB

Louise, vår fantastiska sales admin, har efter 3 år bestämt sig för att ta nästa karriärkliv utanför bolaget och det öppnar upp för en ny medarbetare som kan ta över hennes arbetsuppgifter, med ambitionen att utöka rollen för att på bästa sätt kunna växa ytterligare i bolaget. Våra talangfulla och engagerade medarbetare vill vi behålla i bolaget så länge som möjligt – helst för evigt!

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som Sales Admin består av flera arbetsuppgifter, men grunden ligger i att fungera som ett säljstöd till vårt säljteam. Här hjälper du till med orderläggning i systemet, assisterar i materialinsamling och hanterar faktureringsunderlag. Du blir en del av vårt produktions- och säljstödsteam på CAPE Media. I rollen som Sales Admin ingår även att sköta kontakten med våra leverantörer och upphandla kontorstjänster så som städavtal, kaffe och frukt, kontors mtrl. mm.

I rollen ingår bl.a.

  • Registrera ordrar och kontrollera så att alla uppgifter är korrekta i orderunderlaget
  • Ta fram faktureringsunderlag
  • Sköta inköp och upphandling av diverse kontorsrelaterade tjänster och varor

 

Lön: Efter överenskommelse
Tillträde: Så snart som möjligt

Tryck på knappen nedan om du är den vi söker!

Bifoga gärna referens, personligt brev, CV samt kontaktuppgifter.

CAPE media är ett av landets mest framgångsrika säljbolag inom mediebranchen. Vi satsar högt och stort och inom de närmsta åren kommer vi att ta en position som nordens främsta sälj- och affärsutveckingspartner inom media. Det betyder att vi behöver kliva utanför vår ordinarie affärsmodell och söker därför en person som är beredd att kasta ankar och ta rollen som vår nya sales admin!

VI TROR ATT DU:

Vi söker dig som gillar att ha flera järn i elden samtidigt och som hittar energi när tempot är högt! Du tar ofta egna initiativ och driver egna frågor. Du har lätt för att lära dig nya saker och du tycker att det är kul att jobba i team! Du är noggrann och strukturerad, men kan ändå hålla tempot uppe när så krävs. Du är flexibel och tycker att det är roligt att skifta mellan olika arbetsuppgifter och har en stark känsla för service.

Du är van med att arbeta med datorer och har mycket goda kunskaper i Excel. Har du dessutom arbetat i CRM-system som Upsales eller Microsoft 365 Dynamics är det meriterande, men inget måste.

VAD VI ERBJUDER:

CAPE Media är en sälj- och affärsutvecklingspartner inom media där en stark framgångskultur präglar vårt dagliga arbete, men även skapar en härlig och utvecklande arbetsplats. Alla anställda är själva med och skapar förutsättningarna för att lyckas prestera resultat utöver det vanliga. 

Det är viktigt för oss med en bra balans mellan hårt arbete, motion och roliga aktiviteter. Därför är träning och friskvård en del av vår vardag. Som anställd får du ett träningskort och full tillgång till gymmet i husets egen gymlokal och kan träna precis när det passar dig. Vi värderar också att göra en hel del roliga saker tillsammans på våra månadsavslutningar och kick-off. Vi har de senaste åren bl.a. genomfört ett antal seglingar i Kroatien och Grekland. 

För att hela tiden ligga på topp krävs också konstant utveckling och kunskapsöverföring. Vi är noga med att skapa rätt förutsättningar för oss själva och varandra för att prestera på topp och utvecklas maximalt i våra respektive arbetsroller. Det är en viktig drivkraft för oss och vi tror på att den individuella utvecklingen och engagemanget är nyckeln till vår fina företagskultur där vi vill att alla ska känna framgång och känna sig delaktiga på den här fantastiska resan.

Vi har interna utbildningar och seminarier varje vecka och strävar efter att alla i teamet ska ha kunskap och insyn i alla arbetsuppgifter. 

HUR ÄR DET ATT JOBBA PÅ CAPEMEDIA?

CAPE media grundades 2001 och har tagit sig igenom 20 år av en föränderlig mediebransch. 2011 gjorde vi en stor strategisk vändning och började arbetet med att ta en position i branschen på riktigt. Med devisen ”Vi ska förändra sättet att sälja media” har vi positionerat oss som en av de starkaste säljpartners våra uppdragsgivare kan ha och de senaste tre åren har det dessutom visat sig med utnämningar från DI Gasell och vi är nu kvalificerade ”Mästargaseller”. På vår fortsatta resa kommer vi att fortsätta växa med uppdragsförsäljning inom media, men vi har också säkrat vår position genom att utveckla produktsegment i egna bolag. CAPE media kommer alltid att vara en säljmaskin, men nu kan vi också skapa nya produkter med stark tillväxt understött av en säljorganisation i världsklass. På 3 till 5 års sikt tar vi på riktigt platsen som Nordens främsta sälj- och affärsutvecklingspartner!

Du kanske också gillar:

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More